Klaus Iohannis: Pentru domnul Ponta marea unire înseamnă unirea PSD cu PRM

| 04 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat marţi că pentru Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR, 'marea unire' înseamnă 'unirea PSD cu PRM'.

'Domnia sa (n.r. Victor Ponta) jigneşte şi face alianţe politice. Abia acum am înţeles ce înseamnă pentru dl. Ponta marea unire, unirea PSD cu PRM, cu fostul candidat Vadim Tudor, asta înseamnă marea unire probabil pentru domnul Ponta. Este un lucru care trebuie să ne dea de gândit, dacă alianţa de la guvernare reface patrulaterul roşu', a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă. 

El a mai susţinut că Victor Ponta 'pare puţin disperat în apariţiile publice'. 

'Face (n.r. Victor Ponta) tot felul de afirmaţii false, minciuni se numesc de obicei aceste afirmaţii false, cum că eu aş vrea să tai pensiile. Nu, eu vreau să avem o economie în creştere unde şi pensiile cresc', a arătat Iohannis. 

Uniunea Naţională pentru Progresul României a încheiat marţi un protocol de colaborare cu Partidul România Mare privind susţinerea candidaturii premierului Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ