Ponta are trei variante pentru funcţia de premier. Lista e închisă

| 04 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat, marţi seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câştiga alegerile prezidenţiale, este închisă, prima opţiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreşedintele BNR, Florin Georgescu, şi directorul SRI, George Maior.

"Nu va fi un alt prim-ministru în afară de aceştia trei. Lista e închisă. Cred că e bine să fie un echilibru", a spus Ponta într-o emisiune la B1 TV.

Prim-ministrul a reiterat că prima opţiune pentru funcţia de premier este Călin Popescu-Tăriceanu.

"Eu nu i-am făcut o surpriză domnului Tăriceanu spunând că sunt şi alţi doi. Am discutat cu el şi l-am sprijinit pentru funcţia de preşedinte al Senatului când domnia sa era singur. Între noi e vorba despre o încredere şi de o apreciere reciprocă. (...) Nu a fost domnul Tăriceanu la mine să îmi spună "Victor, pune-mă prim-ministru". Eu am fost cel care a vorbit cu domnia sa, aşa cum am vorbit şi cu domnul Georgescu, şi cu domnul Maior", a explicat Victor Ponta.

Acesta şi-a exprimat încrederea că Tăriceanu va "rezista" la atacurile care ar putea fi lansate împotriva sa în zilele următoare ca urmare a faptului că este prima opţiune pentru funcţia de premier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ