Klaus Iohannis: Următorul pas al lui Tăriceanu este să se înscrie în PSD, doar-doar îl numeşte prim ministru

| 04 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, după anunţul contracandidatului său, Victor Ponta, potrivit căruia principala opţiune pentru funcţia de premier este Călin Popescu-Tăriceanu, că următorul pas al lui Tăriceanu ar fi să se înscrie în PSD.

'Eu am înţeles aşa: dacă e vreme bună e Tăriceanu, dacă e vreme rea e Georgescu, dacă e vreme grea e Maior. Nu ştiu cine va fi prim ministru şi cred că este o întreagă ameţeală şi mi se pare cumva un tratament curios faţă de aceşti parteneri. Cu domnul Tăriceanu m-am lămurit. Probabil următorul pas e să se înscrie în PSD, doar-doar îl numeşte prim ministru', a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Principala opţiune a coaliţiei de guvernare pentru funcţia de premier după 18 noiembrie este Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat marţi, la Palatul Parlamentului, prim-ministrul Victor Ponta, adăugând că alte variante posibile sunt prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, şi şeful SRI, George Maior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Ana
*Doar-doar* chiar poate fi Prim ministru ,d-nul Tariceanu. A fost (si inca unul foarte bun) si inca mai poate fi chiar fara sa se inscrie in PSD. Noua ne place OMUL nu neaparat partidul din care face parte.Asta despre d-nul Tariceanu ,un om educat,inteligent,modest si competent. Daca mai este si un om bogat cu atit mai bine,a dovedit ca este *meserias* pe cind cel cu 6 case a furat,a inselat si a facut avere din bani publici prin inselaciuni. Ceea ce despre Johannis nu putem spune ,nici macar cei care il cunosc nu-l apreciaza.Pe el este suficient ca-l apreciaza soacra-sa. A mai fost un exemplar dar a cam disparut din peisaj ( Geoana cu Mihaela lui......) Mi-e rau ....dar cui ii este bine in ziua de azi cu Basescu si cu cei care se vreau neaparat urmasii lui. Tara nu este o mosie sa fie lasata mostenire tuturor neavenitilor. Sa mai faca o pauza cei de dreapta si sa revina peste vreo 50 de ani,poate le-o veni mintea la cap.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ