Zgonea, despre refuzul lui Iohannis de a participa la dezbaterile electorale

| 04 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, are obligaţia faţă de români de a se prezenta la dezbaterile electorale, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

'Dezbaterile electorale, în finala celei mai importante competiţii electorale, sunt obligatorii, iar cu cât sunt mai multe, cu atât cetăţenii vor avea ocazia să-şi formeze o opinie clară asupra candidaţilor. În acest sens, mă bucură faptul că Victor Ponta a lansat invitaţia domnului Klaus Iohannis pentru a participa la patru dezbateri televizate, la principalele patru televiziuni de ştiri din România. Klaus Iohannis are obligaţia faţă de români de a se prezenta la dezbaterile electorale', a afirmat Zgonea, potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, AGERPRES.

El a precizat că 'televiziunile şi-au dat acceptul pentru a organiza aceste dezbateri, iar singurul care lipseşte din această ecuaţie este Klaus Iohannis'.

'Nu înţeleg de ce domnul Iohannis evită o confruntare directă cu Victor Ponta. Este laş sau îi este frică de ceva ? Cred că ar fi o pierdere pentru candidatul ACL şi o lipsă de respect faţă de susţinătorii acestuia dacă refuză propunerea lansată', adaugă Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
04 noi, 2014
Ana
Vrea sa fie presedinte dintr-un motiv meschin.6 case si atita avere din salarii de bugetari ? Am fi curiosi sa fie luat la bani marunti sa dovedeasca veniturile lui si a sotiei sale (bugetari) si sa justifice investitiile pe care le are.Sa nu uitam nici de socrii sai cu pensiile lor nesimtite.Chiar asa? Un om pervers,hraparet si *smecher* nu vrea decit sa parvna,,il doare-n cur de romani si de tara.Sa apara fata-n fata cu Ponta ca sa ce ???? nici el nu stie cite prune are-n traista ! Cind deschide gura pina sa o inchida innapoi ,ii intra vreo 10 muste-gura Mi se pare un om libidinos,nici nu ma pot uita la el,cind ii vad mutra,instictiv imi intorc capul in alta parte am o repulsie de nedescris fata de persoana lui. Johannis REFUZA confruntarea electorala cu Ponta, ceea ce pentru electorat este vital sa stim pe cine vom vota ca presedinte, paguba-n ciuperci si electoratul o sa-i dea lui cu flit ,pardom sa se inteleaga REFUZ. Un om las,incompetent ii este frica si de umbra sa,se stie. Interesant ce va urma dupa 16 noiembrie cind se va pronunta Justitia in privinta lui. Asta il asteapta pe Johannis nicidecum presedintia Romaniei-o palarie prea mare pentru un mojic sfidator ca Johannis.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ