Victor Ponta: Nu mă ruşinez de sprijinul nimănui. Vreau să fiu preşedintele tuturor românilor

| 04 noi, 2014

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a afirmat, marţi seară, că nu se ruşinează cu sprijinul nimănui pentru al doilea tur de scrutin, motivând că vrea să fie preşedintele tuturor românilor.

"Eu mă aştept să primesc sprijin de la toată lumea şi nu mă ruşinez de sprijinul nimănui, pentru că vreau să fiu preşedintele tuturor românilor, şi al celor care mă votează, şi al celor care nu mă votează sau nu vin la vot. (...) Eu voi fi şi preşedintele domnului Traian Băsescu, că îi place sau nu îi place. Nici mie nu mi-a plăcut că domnul Băsescu era preşedintele meu, dar trebuia să mă reprezinte şi pe mine, care nu l-am votat vreodată. Eu aşa înţeleg", a declarat Ponta într-o emisiune la B1 TV.

Ponta a explicat că vrea să fie diferit faţă de actualul şef al statului, Traian Băsescu, pe care îl consideră "foarte partizan".

"Au fost zece ani în care preşedintele a fost foarte partizan. A zis: 'dom'le, eu sunt doar cu ăştia ai mei şi ceilalţi sunt nişte duşmani'. Eu, când am spus că vreau să fac o schimbare fundamentală, la asta mă refeream, la faptul că mă simt obligat şi faţă de alegătorii care cu siguranţă nu mă vor vota (...), să ţin cont şi de opinia lor dacă sunt preşedintele românilor", a afirmat liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ