Aroganță maximă: Iohannis se crede Messia Dreptei

| 05 noi, 2014

Cred că nimeni nu mai are niciun dubiu, dezbaterile la care îl invită insistent Victor Ponta nu mai sunt despre casele de la Sibiu, nu mai sunt despre copii înfiați, nu mai sunt despre aeroportul-baltă care a înghițit suta de milioane de euro și a produs în schimb numai broaște și lișiță. Dezbaterile la care ”toți oamenii de dreapta” ar trebui să se ridice pentru a-l urma pe acest Messia de împrumut, sunt exclusiv despre politică.

Klaus Iohannis se pregătește de ultimul act al unei veritabile bufoniade electorale. Disperat pesemne de martiriul procentelor lipsă, din primul tur, Iohannis se crede Messia al dreptei și se pregătește să urce pe munte, în căutarea legilor ”populare” care să-i permită să conducă dreapta.

Apelul lui Klaus Iohannis, care cere tuturor celor de dreapta, chiar și lui Crin Antonescu să se unească în jurul său, are un iz de prozelitism religios care ne trimite cu gândul mai degrabă la delirul autodenunțatului Robert Turcescu și nu la viitorul președinte al României.

Citeşte şi: Victor Ponta: Iohannis să nu caute la fel ca Traian Băsescu, dezbateri de genul Turcescu ca în 2009

Cum vrea Iohannis să mobilizeze lumea, când nu acceptă dezbaterile televizate la care a fost invitat în repetate rânduri? Cum vrea să-i convingă pe cei care absentează de la vot, prin telepatie? Dar Iohannis nu face nici măcar efortul minimal la care recurge orice ”evanghelist” care își cumpără spațiu de emisie doar ca să-și recite propaganda religioasă despre mântuirea lumii care este, ați ghicit desigur, imposibilă fără umila sa persoană.

Citeşte şi: Victor Ponta despre dezbaterile televizate: Sper ca domnul Iohannis să vină

Caricaturizând intenționat, de dragul conciziei, Iohannis este un Moise care urcă pe Sinai dar nu mai coboară, ținând doar pentru el legile despre care pretinde că ar trebui să asculte toți. Dar cum să te ridici cu mic cu mare și să-l urmezi pe omul care, de la începutul acestei campanii nu face decât să se ascundă și să evite orice confruntare?

Citeşte şi:  ANUNŢ NEAŞTEPTAT al lui Turcescu: Ce i-a transmis jurnalistul lui Victor Ponta

Cred că nimeni nu mai are niciun dubiu, dezbaterile la care îl invită insistent Victor Ponta nu mai sunt despre casele de la Sibiu, nu mai sunt despre copii înfiați, nu mai sunt despre aeroportul-baltă care a înghițit suta de milioane de euro și a produs în schimb numai broaște și lișiță. Dezbaterile la care ”toți oamenii de dreapta” ar trebui să se ridice pentru a-l urma pe acest Messia de împrumut, sunt exclusiv despre politică, despre economie, despre viitor și strategia care îi va permite României să ajungă acolo.

Citeşte şi: Pe cine i-ați ”rupe”, domnule Iohannis? Pe românii care nu vă vor?

Klaus Iohannis nu trebuie în acest punct să fie nici măcar un orator bun. Trebuie doar să-și adune ideile și să le pună frumos, nemțește, pe hârtie, cu liniuțe dacă trebuie. Apoi să-și ia inima în dinți și să se ducă în platoul de televiziune în care nimeni nu-i vrea răul. Căci oamenii, de dreapta sau nu, nu vor urma niciodată pe nimeni de florile mărului, cu atât mai puțin un laș sau pe cineva care nu și-a pus ordine în idei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
RomaniaLibera
Iohannis nu are timp de mascaricul Ponta. Iliescu, Nastase, Ponta si altii din PSDR sa fie aduci in public si executati. De atita amar de timp au furat si au drstrus tara. Rusnacii nu au ce cauta in tara asta. La Socola cu ei.
05 noi, 2014
Anghel
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna si sa ai propria ta afacere, trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare. Rog seriozitate maxima si ambitia de a reusi, pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti, seriosi, harnici si perseverenti, care stiu sa astepte rasplata intarziata. Drumul este lung si sigur, dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
05 noi, 2014
Mosh Bodringa
am inteles mesajul : daca Basescu / Udrea nu este, nimic nu este....gresit pt ca " mortul de la groapa nu se intoarce"
05 noi, 2014
maria
locuri de munca
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
05 noi, 2014
georgica
jon
sa ma sugeti
05 noi, 2014
naum
SA TE DUCI LA CONTROL, BASISTULE, DAR IUTE ,PANA NU-TI PLEACA TATUCUL LA PUSCARIE!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ