ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PSD, o nouă acuzaţie de la ACL

| 05 noi, 2014

Filiala Bistriţa-Năsăud a Alianţei Creştin Liberale (ACL) a sesizat Biroul Electoral Judeţean (BEJ) cu privire la organizarea de către Partidul Social Democrat (PSD) a mai multor spectacole electorale în zilele de 3, 4 şi 5 noiembrie, cu toate că abia în 7 noiembrie va începe campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit unui comunicat remis miercuri.

ACL susţine că astfel de spectacole au fost organizate în zilele de luni şi marţi în localităţile Corvineşti, Sânmihaiu de Câmpie şi Nepos, motiv pentru care a fost sesizat BEJ Bistriţa-Năsăud, care a admis plângerea.

'Deşi BEJ a admis plângerea ACL şi a cerut PSD să se abţină de la orice manifestări electorale până în 7 noiembrie, când debutează campania electorală, susţinătorii lui Victor Ponta au ignorat această decizie şi au recidivat. Astfel, miercuri, 5 noiembrie, în jurul orelor 16,00, reprezentanţii ACL Bistriţa-Năsăud, printre care co-preşedintele Stelian Dolha, au surprins, fotografiat şi filmat o maşină de campanie a PSD Bistriţa-Năsăud, pavoazată cu însemnele electorale ale candidatului Victor Ponta, care făcea propagandă în comuna Şieuţ şi cheamă locuitorii la un alt spectacol electoral, programat în aceeaşi seară', se arată în comunicat.

Cei de la ACL spun că vor sesiza din nou Biroul Electoral şi vor solicita sancţionarea PSD Bistriţa-Năsăud 'pentru încălcarea dispoziţiilor Biroului Electoral Judeţean şi încălcarea repetată a legii'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 2014
miha
INFORMATII
AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE “INFO” LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ