ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liviu Dragnea: În turul doi vom avea un scor foarte bun

| 05 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, estimează că în cel de-al doilea tur al scrutinului prezidenţial candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, va înregistra 'un scor foarte bun'.

Acesta a adăugat că se aşteaptă ca foarte mulţi dintre alegătorii care au optat în primul tur pentru contracandidaţi lui Victor Ponta să se îndrepte în cel de-al doilea tur spre candidatul PSD-UNPR-PC.

'Spiritul în rândul organizaţiilor noastre, cel puţin în cele 20 cu care am vorbit azi, este foarte bun. Sunt foarte încrezători. Este o energie pozitivă. Mi-au spus că estimează că foarte mulţi dintre cei care au votat cu Călin Popescu-Tăriceanu şi cu ceilalţi contracandidaţi vor veni către Victor Ponta, pentru că sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de prestaţia lui Klaus Iohannis şi de mesajul acestuia. Evaluarea colegilor noştri este că vor scoate un scor mult mai bun în turul al doilea, pentru că există un bazin important de voturi, de oameni care au votat cu contracandidaţi. Evaluarea mea este că în turul doi vom avea un scor foarte bun', a spus Dragnea, miercuri seară, la finalul întrevederii cu reprezentanţii a 20 de organizaţii judeţene, pentru a efectua o analiză a rezultatelor obţinute în urma primului tur al alegerilor.

Dragnea a anunţat că şi joi va avea loc o întâlnire cu liderii organizaţiilor judeţene, începând cu ora 10,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Basistii disperati au intrat in sevraj pentruca nu vor mai fi subventionati din banii furati romanilor . Jurnalistii de la gandul sunt imaginea fidela a catastofei care ii asteapta si care e binemeritata .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ