Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Refacerea USL este un lucru foarte bun pentru România

| 05 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri, la Giurgiu, într-o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PSD, că este un lucru foarte bun pentru România că se reface USL.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Se reface USL, roşul social-democrat, galbenul liberal şi albastrul conservator şi ăsta e un lucru foarte bun pentru România pentru că aşa am fost votaţi în 2012, ca USL, ca social-democraţi, liberali şi conservatori şi faptul că planul pus la cale de către domnul Băsescu şi de către domnul Ioahnnis de a sparge USL-ul şi de a reface PDL-ul cu Klaus Iohannis în frunte a eşuat, din punctul nostru de vedere şi acesta e un lucru foarte bun pentru România', a spus Victor Ponta.

El a adăugat că va fi un preşedinte al tuturor românilor, iar Călin Popescu Tăriceanu un premier european.

Şi deputatul Daniel Chiţoiu, prezent alături de Victor Ponta în vizita la Giurgiu, a spus că PLR este adevăratul partid liberal din România şi acesta îl va susţine pe candidatul PSD-UNPR-PC în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

"PLR este adevăratul partid liberal, iar Victor Ponta va fi cu siguranţă viitorul preşedinte al României pentru că am pornit împreună în USL, am avut o guvernare bună în USL şi refacerea USL se face prin participarea alături de actuala coaliţie, a PLR . Din punct de vedere politic sunt alături de judeţul Giurgiu şi în campania electorală pentru turul al doilea PLR va merge alături de PSD în susţinerea lui Victor Ponta ca preşedinte', a afirmat Daniel Chiţoiu.

El a mai spus că viitorul guvern ce va fi condus de premierul desemnat de preşedintele Victor Ponta, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, va lupta ca Giurgiu şi toate judeţele mai puţin dezvoltate să fie aduse măcar la nivelul judeţelor mediu dezvoltate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ