"Locul potrivit" în opinia lui Klaus Iohannis pentru dezbaterea publică

| 05 noi, 2014

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie de o dezbatere publică între el şi contracandidatul său, Victor Ponta, afirmând că Universitatea de Vest din Timişoara i se pare un loc potrivit, la 25 de ani de la Revoluţie.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Un lucru care cred că trebuie făcut în zilele imediat următoare: este nevoie de o dezbatere publică între mine şi domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii de Vest din Timişoara şi mi s-ar părea un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara după 25 de ani de la Revoluţia Română. Locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere", a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului, unde are loc o şedinţă a ACL cu filialele din regiunea sudică.

Întrebat de ce nu doreşte o confruntare electorală la o televiziune, Klaus Iohannis a arătat că, în opinia sa, este nevoie ca dezbaterea să se desfăşoare într-un loc în care toată media să aibă acces în mod egal şi unde absolut toate condiţiile să fie de aşa natură încât niciunul dintre candidaţi să poată fi bănuit de 'vreun avantaj ilegitim'.

Citeşte şi: Victor Ponta: Iohannis să nu caute la fel ca Traian Băsescu, dezbateri de genul Turcescu ca în 2009

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ