Decizia CCR privind anularea primului tur al alegerilor prezidenţiale

| 05 noi, 2014

Curtea Constituţională a României a respins miercuri toate cele 12 contestaţii depuse pentru anularea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat miercuri că toate cele 12 contestaţii depuse la CCR pentru anularea primului tur al alegerilor prezidenţiale sunt pe tema 'diaspora', inclusiv cea a candidatului independent la prezidenţiale Gheorghe Funar.

Referitor la faptul că foarte multe persoane au votat pe listele suplimentare, Zegrean a menţionat că acest lucru este legal, fiind stabilit prin OUG că fiecare poate să-şi exercite acest drept acolo unde se află.

'Important este ca lumea să voteze, nu contează că votează la el pe stradă sau pe strada vecină', a afirmat el.

Despre primirea proceselor verbale de la BEC, preşedintele Curţii a susţinut că acestea nu au sosit şi că cel mai probabil joi vor fi transmise la CCR, fiind în grafic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ