ANUNŢ NEAŞTEPTAT al lui Turcescu: Ce i-a transmis jurnalistul lui Victor Ponta

| 05 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Jurnalistul Robert Turcescu vrea să joace din nou rolul moderatorului între cei doi finalişti ai alegerilor prezidenţiale. Robert Turcescu a fost jurnalistul sau ofiţerul acoperit, care a moderat confruntarea dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană în 2009.

"Ii provoc pe Victor Ponta si pe Klaus Iohannis la o confruntare televizata. O dezbatere 100% despre Romania si viitorul ei! Cu teme agreate de cei doi, cu reguli clare. Ca sa stim cu cine votam, ca sa intelegem viitorul nostru, al tuturor! Deci?", a scris jurnalistul Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Robert Turcescu a fost jurnalistul preferat de preşedintele Traian Băsescu şi echipa PDL, iar Crin Antonescu şi Mircea Geoană l-au acceptat în confruntarea din 2009.

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta, a afirmat, marţi seară, că nu a pus niciun fel de condiţii televiziunilor de ştiri în privinţa desfăşurării dezbaterilor pentru turul al doilea şi speră că şi candidatul ACL, Klaus Iohannis, va accepta invitaţia de a participa la emisiuni.

Citeşte şi: Victor Ponta despre dezbaterile televizate: Sper ca domnul Iohannis să vină

Citeşte şi: Alegeri PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis REFUZĂ dezbaterile propuse de Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
Gigi
Turcescu este un nemernic.Sa se duca la Euroviziune magarul.
05 noi, 2014
Ana
jurnalistul lui peste preferat al lui Basescu sa modereze pe Facebook,acolo=i este locul,la TV- a dovedit cit poate fi de marsav,duplicitar si crunt,acest mafiot negricios de ura nu va avea ocazia sa modereze decit pe nevasta-sa si aia daca ii va permite.Cum si-ar mai baga acest diavol coada sa mai fac a niscaiva jocuri stapinului ce la platit pina acum regeste. La munca nu la intins mina mai negriciosule !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ