VICTOR PONTA: Iohannis este un lucru. E înconjurat de hidoşi

| 04 noi, 2014

"Iohannis se adresează lucrurilor, nu oamenilor. Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un român. Klaus Iohannis este înconjurat de hidoşi", a spus Victor Ponta, astăzi, în cadrul unei videoconferinţe cu liderii PSD din teritoriu.

În ceea ce priveşte alegerile pentru Preşedinţie, liderul PSD a declarat că îşi doreşte să fie "un preşedinte legitim". "Până în 16 noiembrie trebuie să le explicăm românilor că eu vreau şi pot fi un preşedinte legitim", a declarat Ponta.

"Eu nu voi câştiga la 12 noaptea, cu voturi furate la Paris", a mai spus Ponta.

Tot astăzi, coaliţia de guvernare se va întâlni la sediul central al PSD pentru discuţii privind viitorul premier.

Cele mai mari şanse le are Călin Popescu Tăriceanu şi asta deoarece se pliază perfect pe mesajul ”USL trăieşte” şi poate fi o variantă de rezervă pentru liderii PNL care vor să vină alături de Putere. De altfel, numele său a fost pomenit chiar de Victor Ponta. Pe lista liderului PSD pentru Palatul Victoria se află, însă, şi George Maior.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
adela
Si tu, Ponta, esti un mincinos inconjurat de corupti si hoti! Mult nu te vei mai putea ascunde. Ne vei sili sa iesim in strada cum am iesit sa scapam de comunistul dinaintea ta. Ala macar ne mintea mai frumos si ne oferea 100 de lei din balcon. Tu vei castiga cu voturi furate de la morti, care sper sa-ti iasa pe nas, cu voturi furate de la moldoveni (la Chisinau sa- votat Ponta pe 10 euro) si cu amagirea amaratilor de pensionari. In locul tau n-as fi prea mandru. Probabil vei iesi presedinte, dar nu uita, am reusit sa scapam de ceausescu, o sa scapam si de plagiatorul CIUMA ROSIE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ