LIVIU DRAGNEA: Avem sondaje, diferenţa dintre PONTA şi IOHANNIS în turul doi va fi de 8 procente

| 04 noi, 2014

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca, potrivit unor sondaje primite de PSD, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale se configureaza o victorie a lui Victor Ponta in fata lui Klaus Iohannis la o diferenta clara.

"In sondajele pe care le-am primit azi de dimineata, avem 53%-47% sau 54%-46%", a spus Liviu Dragnea.

El a mai aratat ca discutiile de marti cu liderii PSD din teritoriu, pe marginea rezultatelor obtinute de partid in primul tur si stabilirea unei strategii pentru 16 noiembrie, au fost inlocuite cu un alt format.

"Nu au fost discutii interactive, le-a transmis domnul Ponta niste mesaje. Am invitat maine si poimine toate organizatiile aici la partid. Miine vin primele 10 locuri, dupa amiaza urmatorii. Nu putem avea discutii in format comun un judet cu 60 la suta cu un judet care a obtinut 30%", a mai spus Liviu Dragnea.

El a revenit cu ideea ca noul premier nu va fi de la PSD, pentru ca "nu este corect". 
"Nu este corect ca premierul sa fie de la PSD. Mesajul nostru este 'Victor Ponta este presedintele care uneste' si nu este o minciuna. Nu poate sa aiba PSD-ul tot", a incheiat Liviu Dragena.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ