Prima şedinţă PSD după rezultatul alegerilor prezidentiale. Victor Ponta a stabilit strategia pentru turul II

| 04 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La şedinţa conducerii PSD de luni, Victor Ponta a anunţat că va face un tur al României în campania electorală pentru tururul II. "Vreau să vorbim despre români şi România şi nu vreau să primim din nou ordine din afara ţării, de la PPE sau de la alţi indivizi", le-a spus Ponta colegilor săi.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderii social-democraţi s-au reunit în şedinţă pentru a face bilanţul primului tur al alegerilor prezidenţiale şi pentru a pregăti campania electorală în vederea turului II. "Este un rezultat mult mai bun decât ne aşteptam, dar turul II începe de la 0-0. De aceea trebuie să-i convingem pe cei care ne-au votat să vină şi în turul II la vot şi să-i convingem să ne voteze şi pe susţinătorii celor 12 candidaţi care au ieşit din cursă", le-a spus Victor Ponta pesediştilor prezenţi.

Ponta a arătat că numărul votanţilor PSD-UNPR-PC a fost de 3.800.000, aproape dublu faţă de cele două milioane de la alegerile europarlamentare. Pentru turul II, Ponta îşi propune să obţină o victorie categorică. "Vreau să fiu un preşedinte legitim, nu unul care a câştigat la 12 noaptea cu nişte voturi furate la Paris", a spus preşedintele PSD.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Şedinţa de la PSD a durat mai puţin de o oră, pesediştii convenind ca o analiză mai amănunţită să se facă în zilele următoare când toţi liderii de organizaţii judeţene se vor întâlni cu preşedintele executiv Liviu Dragnea. Vor fi patru astfel de reuniuni, două miercuri şi două joi, Dragnea întâlnindu-se loturi de aproximativ de lideri judeţeni, grupaţi în funcţie de rezultatele obţinute. "Nu pot avea discuţii într-un format comun un judeţ ce a luat 60% cu unul ce a obţinut 30%", a declarat Dragnea. Potrivit estimărilor acestuia, Victor Ponta este cotat în acest moment cu 53-54% din intenţia de vot pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.

VICTOR PONTA: Iohannis este un lucru. E înconjurat de hidoşi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ