Ponta: Prezint coaliţiei o listă scurtă cu nume cu care mi-ar plăcea să colaborez ca preşedinte

| 03 noi, 2014

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni seară, la România TV, că marţi va prezenta coaliţiei de guvernare o listă scurtă cu nume cu care şi-ar dori să colaboreze ca preşedinte, iar când realizatorii i-au prezentat imagini cu Tăriceanu, Maior şi Meleşcanu, a spus că a colaborat bine cu toţi trei.

Ponta a spus că marţi de la ora 17.00 va avea o discuţie cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi va lansa invitaţia de refacere a USL, cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că va prezenta liderilor coaliţiei o listă scurtă cu numele celor cu care ar putea colabora dacă ar deveni preşedinte, pentru ca Guvernul să aibă o majoritate cât mai largă şi să fie asigurată o stabilitate cât mai mare până în 2016. Ponta a mai spus că le va cere acestora să analizeze numele din listă.

Preşedintele PSD a mai spus că formaţiunea sa are deja funcţia de vicepremier, iar Liviu Dragnea, ca preşedinte executiv al PSD, va fi cel care va negocia din partea social-democraţilor în coaliţie propunerea de premier în cazul în care Victor Ponta devine şef al statului.

Când realizatorii i-au prezentat imagini cu Teodor Meleşcanu, Călin Popescu Tăriceanu şi George Maior şi l-au întrebat dacă aceştia sunt pe listă, Ponta a răspuns că a colaborat foarte bine cu fiecare dintre cei trei, în funcţiile deţinute de aceştia.

Ponta a mai declarat că nu ştie ce funcţii vor avea aceştia când vor colabora cu el.

"Isărescu nu e pe lista de premieri", a mai spus Ponta la România TV, răspunzând unei întrebări. Preşedintele PSD a mai spus că Isărescu ar fi fost un foarte bun preşedinte al României, cu care i-ar fi plăcut să colaboreze ca premier.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv, Liviu Dragnea, au convocat pentru marţi la ora 10.00 o videoconferinţă cu liderii social-democraţi din teritoriu pentru a analiza rezultatele la turul întâi, a stabili strategia pentru turul doi şi a discuta despre viitorul premier.

Ponta şi Dragnea vor veni, marţi, la ora 10.00 la sediul central al PSD, unde, alături de staff-ul de campanie, vor discuta, prin sistemul de videoconferinţă, cu preşedinţii de filiale judeţene. În cadrul şedinţei vor fi analizate rezultatele obţinute de organizaţiile partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ