PONTA: Dacă un singur român nu va putea vota în diaspora în turul doi, ministrul de Externe va fi DEMIS

| 03 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a comentat în premieră la România TV despre problemele care au apărut la unele secţii de votare din Diaspora.

"Consider inacceptabil că românii nu au putut vota. Mâine, BEC va lua decizii privind îmbunătăţirea procedurii de vot: să se poată completa formularele antifraudă mult mai rapid. Am spus clar azi: ministrul de externe, secretarii de stat, ambasadorii, pe 16 noiembrie, la ora 21.00, dacă există un singur român care nu votează în diasporă, pleacă toţi", a declarat premierul Victor Ponta la România TV.

Acesta a spus că au fost probleme la Paris, acolo unde în 2009 au fost fraude. În schimb, a spus Ponta, în Spania şi Italia, acolo unde sunt cele mai mari comunităţi de români nu au fost probleme. "Preşedinţii secţiilor de vot din străinătate vin vineri la MAE şi au instructaj cu BEC. I-am cerut ministrului să-i schimbe pe toţi preşedinţii de la birourile electorale care au greşit duminică. În ţară au votat 9,6 milioane de români şi nu au existat probleme. 160.000 de români din diaspora au votat în afara ţării. Mai puţin de jumătate au votat cu Klaus Iohannis", a spus Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Marian Nicu
Ponta
De ce nu l-ai demis acum domnule Ponta?Tot ce s-a intamplat a fost ca asa a vrut Ponta iar tot ce o sa se intample pe 16 o sa fie ca asa vrea acest mafiot PONTA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ