Călin Popescu Tăriceanu, premier? Vezi ce a răspuns

| 04 noi, 2014

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor legate de o eventuală funcţie de premier. „Este impropriu ca azi să discutăm de altceva decât de continuarea confruntării electorale”, a spus el.

„Suntem într-o bătălie electorală care nu s-a încheiat. Ultima zi e 16 noiembrie, este impropriu ca azi să discutăm de altceva decât de continuarea confruntării electorale. După, putem discuta de premieri.

Mă interesează să pot să contribui la câştigarea competiţiei de cel ce cred că reprezintă cel mai bine interesele viitorului României. Voi avea după – amiază, cu colegii mei, o întâlnire cu Victor Ponta şi sigur voi asculta şi propunerile şi părerile lui, ale celorlalţi din coaliţie şi diseară o să vă anunţ concluziile.

Singurul meu obiectiv este câştigarea turului doi şi evitarea ca regimul Băsescu să se perpetueze prin interpuşi, adică prin Iohannis”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Victor Ponta a declarat că azi, la ora 17.00., va divulga numele persoanei pe care o va numi în funcţia de prim ministru dacă va fi ales preşedinte.

Contradicţii în PNL în privinţa candidatului susţinut în turul II. Ludovic Orban: O minciună gogonată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ