Rovana Plumb: Din calculele noastre, Iohannis ar putea tăia din nou salariile

| 04 noi, 2014

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD, a susţinut marţi că, prin programul propus pentru România, Klaus Iohannis va creşte deficitul bugetar şi, după calculele social-democraţilor, în acest caz va trebui să reducă pensiile şi salariile.

Alegeri prezidenţiale 2014.  "Aş vrea să-mi explice dl Iohannis şi să spună clar dacă va aplica programul lui, pe care l-a propus pentru România, prin acele măsuri economice, prin care creşte deficitul bugetar cu însă 6 miliarde de euro, să spună clar de unde vin aceşti bani, pentru că, din calculele noastre, rezultă foarte clar că va trebui să taie pensii, va trebui să taie salarii sau să facă noi datorii. Mă bazez pe acest lucru prin afirmaţiile pe care le fac din cauza prezenţei acelor persoane din jurul dânsului care nu au făcut altceva decât să taie pensii şi salarii. Mai mult decât atât, am văzut că îl nominalizează pe dl Predoiu ca prim-ministru. Semnăturile dlui Predoiu (...) se află pe toate actele normative prin care s-au tăiat salarii, s-au tăiat indemnizaţiile pentru creşterea copiilor, prin care s-au redus şi s-au tăiat pensiile', a afirmat Rovana Plumb într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Citeşte şi: Meleşcanu a anunţat pe cine susţine în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Ea i-a transmis preşedintelui PNL că niciuna dintre măsurile sociale ale Guvernului Ponta nu este pomană electorală.

"Şi, mai mult, sperând că între timp a învăţat care este salariul minim pe economie, să-i spun că toate măsurile sociale anunţate de către Guvern sunt susţinute financiar atât din bugetul anului 2014, cât şi din bugetul anului 2015', a precizat Rovana Plumb.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
irinapop
Asa uneste Ponta
Cat de prosti ne crezi cucoana? Nici Basescu nu a taiat salariile, el a anuntat reducerea salariilor. Boc a fost cel care a semnat HG-ul cu diminuarea salariilor. Deci daca iese Johhanis presedinte, tot Ponta va fi prim ministru, ca dupa cum bine stim presedintele nu-l poate demite pe premier. Asa ca daca vor fi taiate salariile, Ponta va fi cel care le va taia, nu Johannis. Dar asta-i respectul vostru fata de alegatori. Ne credeti pe toti niste cretini, numai buni sa inghitim basinile voastre. Iar lichelele voastre de jurnalisti mai si imprastie minciunile voastre de 2 bani. Asta-i varianta voastra de "unire"? In prostire? Huo, politicieni de 2 bani. Nici scuipatul meu nu-l meritati.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ