Meleşcanu a anunţat pe cine susţine în turul doi al alegerilor prezidenţiale

| 04 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. Teodor Meleşcanu îşi anunţă susţinerea pentru Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor. Fostul şef al SIE, care a obţinut 1,09% în primul tur, este cel de-al treilea candidat care merge spre Ponta, după Corneliu Vadim Tudor şi Călin Popescu Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. "În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta", anunţă Meleşcanu într-un comunicat de presă.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Tăriceanu a decis să-l susţină pe Victor Ponta în turul II.

Fostul şef SIE precizează că un factor esenţial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securităţii României în contextul actual şi "o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor".

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. Potrivit rezultatelor anunţate de BEC, Meleşcanu a obţinut 104.131 de voturi, reprezentând 1,09%.

Până la această oră, şi Corneliu Vadim Tudor şi-a anunţat susţinerea pentru Ponta, în urma unui protocol încheiat cu UNPR.

SURPRIZĂ! Pe cine va susţine Elena Udrea în turul II

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ