ANOSR: Sperăm ca pe 16 noiembrie să nu mai avem situaţii în care studenţii să nu poată vota

| 04 noi, 2014

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) a transmis marţi Biroului Electoral Central (BEC) şi autorităţilor competente să facă toate demersurile pentru ca pe 16 noiembrie, când are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, să nu mai existe situaţii în care studenţii să nu poată vota.

'Cerem BEC şi autorităţilor competente să facă toate demersurile pentru ca pe 16 noiembrie să nu mai avem situaţii în care studenţii să nu poată vota din cauza unor aspecte birocratice care nu sunt rezolvate la timp. (...) Sperăm ca pe 16 noiembrie BEC să nu mai fie depăşit de situaţie şi să permită tuturor studenţilor să voteze în condiţii normale, pentru că e inadmisibil ca în anul 2014 să îngrădim dreptul unor cetăţeni de a vota din cauza lipsei de papetărie!', a declarat preşedintele ANOSR, Cristi Popescu, potrivit unui comunicat transmis presei.

Acesta îi îndeamnă pe tineri să nu se descurajeze şi să se prezinte pentru a vota şi la cel de-al doilea tur al alegerilor.

'Votul studenţilor este unul extrem de important pentru România, deoarece ei reprezintă viitoarea clasă intelectuală a ţării, iar votul lor nu poate fi cumpărat cu mesaje sterile sau pachete cu zahăr şi ulei. Ne bucurăm că am distrus mitul neparticipării studenţilor la vot - lucru sesizat şi de candidaţii la alegeri şi aşteptăm în continuare mesaje legate de viziunea viitorului preşedinte despre educaţie şi despre problemele tinerilor din România', se arată în comunicatul de presă al ANOSR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ