CTP îl taxează dur pe Klaus Iohannis: Este incapabil de reacţii spontane

| 04 noi, 2014

Cristian Tudor Popescu consideră că abia acum începe cu adevărat lupta electorală și că cei doi candidați au schimbat macazul deja. Jurnalistul a criticat atitudinea lui Klaus Iohannis, din timpul protestelor din Diaspora.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 că acum Klaus Iohannis a "schimbat deja macazul", dar i-a reproșat candidatului ACL lipsa de reacție și de spontaneitate.

"I-a amintit un ziarist: Dar cu Diaspora aveți ceva de spus? În timp ce oamenii se buluceau la porţile ambasadelor, domnul Iohannis uita ce a avut de spus. Acum vrea să recupereze, proiectează un film la conferinţă de presă, ca şi cum ar fi fost dintotdeauna un militant pentru Diaspora. Pentru că i s-a dat indicaţia să se indigneze, el este incapabil de reacţii spontane în această campanie electorală, dumnealui trebuie să-i spună cineva: ar fi bine să zâmbiți, să vă indignaţi, să luaţi poziţie. Dacă nu i se spune ajunge să și uite. Niște imagini atât de impresionante pe care apoi a avut tupeul de a le prezenta în conferința sa de presă", a spus Cristian Tudor Popescu.

CTP despre rezultatul primului tur: Ponta a avut discurs de copil cu scarlatină

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
El Condor
... Pasul mare
Daca, atunci cand v-am propus sa va depuneti candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei, o faceati, va votam si eu si foarte multi dintre cei care l-au votat pe Ponta, Johanis, Tariceanu, m. U.E., si toti cailalti, si nu se punea problema unui tur Doi. Acum ii luati gestiunea sefului dumneavoastra spiritual si toata lumea avea incredere ca, fiind un intelectual de bun simt va veti face treaba bine; dar asa, stand pe dupa ostrete ca animalul de paza al proprietatilor particulare si "vorbind"(in limba lui, caineasca) cu toti tracatorii de pe NET, incercand sa muscati ba pe unul, ba pe altul, stiinca ca aveti o zgarda la gat, prins cu un lant sanatos de o sarma tare, cu o botnita la gat (pentru cazul in care iesiti printre oameni si masini, nu va pot da decat un sfat (ca un om de rand si prost ce sunt) : Ciocul mic si P... In rest, cu stima si respectul de care aveti nevoie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ