ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Radu Mazăre: Votez ca ţara să revină la normal. De cine a fost însoţit primarul

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mers la secţia de votare însoţit de mai multe persoane care locuiesc în campusul social ”Henri Coandă”, el spunând că votează pentru ca ţara să revină la normal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Radu Mazăre a votat la Şcoala nr. 24 din Constanţa.

"Ştiu ce vreţi să mă întrebaţi de ce nu am venit cu fete. La vot vii întotdeauna cu cine ţi-e drag. E adevărat că mie îmi sunt dragi fetele şi vinşi cu fetele la vot, dar de data asta am venit cu câţiva dintre oamenii care îmi sunt tare dragi şi cu cei care sunt în cartierul Henri Coandă, în cartierul de amărâţi. Aşa am simţit eu de data asta, să nu vin cu fete, ci să vin cu ei", a declarat Radu Mazăre înainte de a intra în secţia de votare.

El le-a spus jurnaliştilor că votează pentru ca ţara să revină la normal.

"O să votez pentru o ţară care să revină la normal şi în care eu unul, ca primar, să pot să mă preocup de oamenii care au nevoie de muncă şi de devotamentul meu, nu să stau să mă apăr, să mă păzesc continuu", a afirmat primarul Constanţei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ