REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: Prezenţa la vot în DIASPORA

| 02 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. PREZENŢA LA VOT. Până la ora 13:00 s-au prezentat la vot în străinătate 40.206 de alegători, potrivit datelor centralizate de la 262 secţii de votare din totalul de 294 sectii, a anunţat Biroul Electoral Central.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La cele 21 de sectii de vot din Republica Moldova au votat, până la ora 13.00, 9.087 persoane, in Spania au votat 6.959 (la 38 de sectii de vot organizate), iar la cele 51 de sectii din Italia au votat 8.728 persoane.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sute de oameni stau la coadă la Institutul Cultural Român şi la Ambasada României din Chişinău pentru a vota viitorul preşedinte al României. Şi românii din Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie şi Franţa sunt extrem de interesaţi de alegerile prezidenţiale 2014. Sute de oameni stau la coadă pentru a-şi exprima opţiunea de vot.

Vezi AICI cum au votat românii din diaspora.

Alegeri prezidențiale 2014. Cu cine votează deținuții din România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 01:50
X8y0CFuRpioc
nuqRCLbraW
Se spune ca parlamentarii sunt alsiei poporului, deci la asa popor, alesi pe masura!!! Stiu ca nu este placut sa auzi asa ceva, adevarul doare, dar din pacate pentru aceasta tara frumoasa (pe care multi dobitoci o hulesc), cetatenii care judeca lucrurile cu creierul din dotare continua sa absenteze de la vot, dand astfel posibilitatea unora cu creierul spalat, uscat si calcat la Antena 3 sa trimita in Parlamentul Romaniei tot felul de indivizi certati cu legea si cu bunul simt!!! Sa nu creada cineva ca prea multi romani onesti, cu o pregatire profesionala temeinica, cu credibilitate in lumea civilizata, se inghesuie sa intre intr-o lume politica dominata de incultura, coruptie, minciuna si impertinenta si in care formatori de opinie sunt indivizi de teapa lui gadea, badea, ciutacu, ursu, stanciu, nistorescu, ciuvica, tudor, rosca-stanescu si nu in ultimul rand, actualul ctp!!! Daca romanii voteaza numai din ura pentru Basescu, tot felul de corupti, mincinosi, incompetenti si repetenti, isi merita soarta, dar e pacat de moarte, fata de copiii si nepotii nostri sa ducem aceasta tara intr-o fundatura din care cu greu va mai iesi daca europenii si americanii ne vor lasa sa fierbem in suc propriu!!! http://gaduagudrv.com [url=http://botomdot.com]botomdot[/url] [link=http://nnfadvec.com]nnfadvec[/link]
13 feb, 20:18
5VokKM6z0m
EEZkD4toqlFC
Se pare ca faci parte din acei profitori derecaoe reactionezi in halul asta. Cum poti considera un cetatean cu studii academice si ce o mai fi avănd el să judece in felul asta: Mergeti la vot in numar mare, pentru ca: la o prezenta a romanilor de peste 60-65% UDMR-ul (care din 22 de ani a guvernat 13,7 ani – cel mai mult) nu mai intra in parlament si nu mai poate santaja partidele cu care se va alia, in cazul unei prezente mici Cinste lor sunt uniti si isi cunosc interesele si lupta pentru ele, ar fi un exemplu demn de urmat pentru cei ca domnul Giurescu si ca cei care il apara pe domnul Giurescu.- “Am sentimentul că sunt een 1940, een preajma prăbuşirii hotarelor noastre”Iniţiativa de a desfiinţa judeţele se eenscrie eentr-un şir de acţiuni care sunt menite, pe de-o parte, să destrame unitatea teritorială a ţării şi, pe de altă parte, să şteargă identitatea noastră naţională. Se anulează, cu o trăsătură de pix, toată această eentocmire care are o vechime eentre 600 şi 700 de ani, intrată een conştiinţa noastră, a mea.Eu sunt din Vlaşca mai eente2i, apoi din Argeş, şi pe urmă, evident, sunt din Rome2nia, fiindcă Vlaşca şi Argeşul sunt parte din Rome2nia. Ce facem?Ştergem cu buretele, ştergem cu pixul – tot? Unde voi fi? Din regiunea 1, cetăţeanul cu codul numeric personal cutare, pe care eel eenscriu cu două-trei semne acolo, eentr-o listă şi, een felul acesta, am robotizat eentreaga Rome2nie. Eu nu mai aparţin unui judeţ, nu mai aparţin Rome2niei.Aparţin unor sigle, unor numere eenscrise… E trist!Aşadar, ce se eente2mplă acuma cu desfiinţarea judeţelor se eenscrie een două tendinţe foarte clare din ultimii ani. Pe de o parte destrămarea teritorială a Rome2niei şi, pe de altă parte, ştergerea identităţii noastre ca rome2ni . Astea nu sunt idei de manipulator sclerozat? O reforma administrativ teritoriala, nu inseamna neaparat desfiintarea judetelor sau a configuratiei actuale, ci doar red
12 feb, 12:39
Jc1ts4lGQfQb
wIuuQvXgHYV
p.s. : la punctul 2 mai este de menționat, spre final, că toate acele exmlepe sunt de natura artificială nu NATURALĂ, drept urmare, argumentul este invalid și susținut de o abordare din pură ignoranță. Nu avem nici o dovadă că un copac este creat sau o planetă, un soare, un atom toate acestea apar pe cale NATURALĂ și nu avem nici o arhivă unde putem observa cum acestea sunt creatte de vreo ființă atotputernic, ce2nd colo, o casă, ceas, tablou pe toate acestea le putem proba, cerceta avem N exmlepe de ingineri, ceasornicari, pictori care le crează.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ