ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce a scris un român pe buletinul de vot

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Buletinul de vot al unui român care a blestemat candidaţii face furori pe Internet: "Nu am nimic cu voi, da' să vă trăznească Dumnzeu pe toţi" .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un lugojean care s-a prezentat la votul pentru alegerile prezidenţiale de duminică a desenat cu pixul, pe buletin, o a 15-a căsuţă în care a scris un mesaj pentru candidaţi şi a pus ştampila pe buletin.

Un lugojean a considerat că niciunul dintre cei 14 candidaţi din acest an la alegerile prezidenţiale 2014 nu merită votul lui, aşa că, fără prea multe opţiuni, a decis să-şi facă singur un chenar în care să pună ştampila.

Potrivit www.redesteptarea.ro, bărbatul nu a stat pe gânduri şi, singur în cabina de vot, acolo unde legea îi permite să voteze în taină, a desenat un al cincisprezecelea chenar, în care a scris un mesaj care poate fi cu uşurinţă considerat intrigant. „Eu nu am nimic cu voi da să vă trăznească Dumnezeu pe toţi", a scris lugojeanul în chenarul desenat. Imediat după ce şi-a editat singur „candidatul" în pătrăţelul desenat cu pixul, bărbatul a şi pus ştampila cu menţiunea „VOTAT" în perimetrul prevăzut de lege. La final, ca să poată imortaliza momentul, lugojeanul a făcut şi o fotografie buletinului de vot, care a primit deja mai multe aprecieri pe reţelele de socializare. Buletinul de vot va fi anulat la numărătoarea de la închiderea urnelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ