În 6 secţii de votare prezenţa la vot a DEPĂŞIT 100%. Locul unde au votat de 3 ori mai multi alegători

| 02 noi, 2014

Daca la nivelul intregii tarii, prezenta la vot este de 20.77%, exista si locuri in tara unde a depasit deja 100%. Iata care sunt acestea.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, in Paltinis (judetul Sibiu), la sectia de votare 105 s-a inregistrat un record absolut la nivel national: la ora 13, prezenta la vot era deja depeste 300%. Pe liuste sunt inscrisi doar 27 de alegatori, insa de votat au votat 83 de persoane. Doar 4 dintre acestea sunt insa de pe listele permanente – restul de 79 au votat pe liste suplimentare, deci probabil sunt turisti care si-au petrecut duminica in aceasta statiune.

Pe locul doi in clasamentul sectiilor de votare unde prezenta a depasit deja 100% se afla Marila – o localitate din Caras-Severin, aflata in componenta orasului Oravita. Aici sunt inscrisi pe liste 35 de alegatori, dar au votat 47 – din nou, majoritatea pe liste suplimentare. Explicatia e legata probabil de faptul ca la Marila se afla un sanatoriu pentru bolnavi de TBC, unde sunt internate persoane din intreaga tara.

Doua sectii de vot din Salaj si alte doua din Mehedinti au inregistrat si ele prezente la vot peste 100%. In Salaj, este vorba despre sectiia de votare 178 de la Caminul Cultural din Miluani, comuna Hida, si despre sectia 147 din Ugrutiu, comuna Dragu. In Mehedinti, prezenta record a fost inregistrata la sectia 180, organizata in Gradinita P.T.II din Ostrovu Mare, comuna Gogosu, si la sectia 168 din Vladica, comuna Dumbrava. In toate aceste locuri numarul relativ mare alcelor care au votat pe listele suplimentare a facut ca prezenta la vot sa depaseasca 100%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC peste 34% prezenta la urne la ora 16:00. Urbanul depaseste ruralul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ