CTP despre rezultatul primului tur: Ponta a avut discurs de copil cu scarlatină

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale cu 39,57%, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 30,19%, potrivit rezultatelor oficiale de la ora 5:00.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În urma rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat declaraţia lui Victor Ponta după aflarea rezultatelor: "Bibanul şi lifuroi. Dacă sunt pe primul loc (nr. Victor Ponta şi Klaus Iohannis) apar ultimii la declaraţii. Au arătat o mare aroganţă din toate punctele de vedere şi asta arată cum vor fi ca preşedinţi. Victor Ponta expediază totul cu nişte glumiţe în stilul Adrian Năstase indiferent de situaţie. Dacă lui nu-i convine ceva el va reacţiona cum aţi văzut în această seară, specific ceauşismului din anii 80. Este exact discursul lui Victor Ponta din această seară: nu există protestele din diaspora, nu există proteste la MAE."

"Tânărul Ponta are 42 de ani şi o atitudine tinerească, aproape juvenilă, cu diplome de studiu dar care a avut scarlatină în copilărie. Acest tânăr are cele mai maligne metode de propagandă comunistă, bolşevică" a conchis jurnalistul la Gândul LIVE.

După anunţarea rezultatelor turului I al alegerilor prezidenţiale, Victor Ponta a declarat: "Le mulţumesc tuturor celor care au venit la vot. Mă simt extrem de mândru pentru că mulţi români au avut încredere în proiectul de preşedinte, un proiect de unire după 10 ani de dezbinare. Pe cei care au crezut în mine îi rog să-mi fie încă o dată alături pe 16 noiembrie pentru ca România să pornească pe acel drum de care are nevoie după 10 ani de dezbinare".

EXIT POLL CSCI. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc la data de 16 noiembrie.

Rezultate Alegeri Prezidenţiale 2014. Rezultate Parţiale. Victor Ponta, a obținut 39,57% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, iar Klaus Iohannis, 30,19%, potrivit datelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Central, în noaptea de duminică spre luni, după centralizarea proceselor verbale din 10594 secții de votare, adică 52,56%.

Citeşte şi: Presa internaţională despre ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 din România: Cea mai murdară campanie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
I.Florian
Eram(si sunt inca)scarbit de oferta electorala propusa poporului miop..Dar ma scarbeste si mai mult acest ingineras eșuat , fost scriitor de romane SF submediocre(apropo' Maestre, imi pare si acum rau ca v-am cumparat acum mult timp ,vreo 2 cartulii)care e un soi de GURU dambovitean, un Petrache Lupu cu pretentii urbane ce isi tot da cu parerea(din ce in ce mai prost si mai penibil)despre orice si oricand....De la Eminescu la Eurovision, de la politica la cinematografie, acest Mafalda cu chip de Mefisto proletar ne tot da din '''profunzimile ''gandirii sale, nesfarsite bolboroseli alambicate, un soi de delirium verbis(calami nu prea ca nu ii mai merge pe foaie)fara sanse de vindecare...Totusi, cum speranta moare ultima, speram ca firavul bun simt ce se presupune ca il mai are il va opri si va inceta sa se afle mereu in treaba , avand de fapt un narcisism imens si o extrem de buna parere despre sine si ce se afla in augusta-i capațana.Hai , zi si tu odata STOP......Ne-ai obosit destul..Si ca sa fiu cinstit,lipsa de talent nu suplineste marlania cvasipermanenta cu care improsti de la inaltimea ta de ''jurnalist''.Pleaca, e mai bine pentru toti.
03 noi, 2014
liviuioan
diverse
Cum era si de asteptat--al doilea , mare ganditor al neamului--unul vine de la GAGESTI si DEAL--ordinea--nu conteaza---ura-i caracterizeaza---birjareste . Acest carator de rachete ( de tenis )--multilateral dezvoltat , crede ca are calitatea morala sa judece orice--SCURT--si cu etichete tampite---invatate de la jegurile comuniste . Mai lasa--TATAIE--tineretul--sa decida ei cine sa conduca --TARA--

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ