Titus Corlăţean despre protestul de la MAE: Au fost şi provocatori care încearcă să forțeze lucrurile

| 03 noi, 2014

Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe, a declarat duminică seară că pe lângă românii de bună credință, care nu au putut vota la secțiile de votare din unele ambasade și au protestat pentru acest lucru, au fost și "provocatori care încearcă să forțeze lucrurile".

Titus Corlățean a explicat că asemenea oameni au fost și la protestul din fața Ministerului Afacerilor Externe. 

"Și la sediul MAE există un grup de protestatari cu Miliția Spirituală, cu Salvăm și așa mai departe... Deci pe lângă oamenii de bună credință, care au dorit să voteze și le respectăm această decizie, au fost și provocatori, deci oameni care fac parte din anumite grupări și este același sistem securist pe care Traian Băsescu l-a construit în toți acești ani: provocatori și oameni care încearcă să forțeze lucrurile", a afirmat șeful diplomației române, citat de Agerpres. 

Peste 200 de persoane protestau, duminică seara, în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe (MAE), principalul mesaj pe care aceștia îl transmiteau fiind legat de situația votului în străinătate. 

Manifestanții au blocat Aleea Alexandru, artera pe care se află sediul MAE și au scandat lozinci împotriva premierului Victor Ponta și ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, solicitându-le demisia. Printre lozincile protestatarilor s-au putut auzi 'Secții de votare, nu catedrale', 'În turul doi vrem secții noi', 'Ăsta este un complot, nu ne luați dreptul de vot', 'Ponta, nu uita, România nu-i a ta', 'Ponta, nu uita, așa nu vei câștiga' 'Solidaritate'. Totodată, manifestanții au intonat Imnul Național. 

Pe pancartele celor prezenți la miting se putea citi și: 'Nu am învățat nimic? Toate partidele, aceeași mizerie'.

Citeşte şi: Protest la sediul MAE: Solidaritate cu diaspora VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ