Sebastian Ghiţă despre votul în străinătate: În MOLDOVA: Ponta - 47%, Iohannis - 27%

| 03 noi, 2014

Sebastian Ghiţă a declarat, duminică seara, la România TV, că Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale în străinătate.

Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că, potrivit sondajelor PSD, Victor Ponta a înregistrat a obţinut un scor bun în mai multe ţări, enumerând Belgia, Moldova, Anglia, Italia, Spania şi Franţa.

"Dacă ne ajută Dumnezeu, domnul Victor Ponta va câştiga în diaspora. Mulţi dintre românii care au aşteptat la coadă şi care au dorit să voteze, dând o lecţie tuturor, au votat Victor Ponta. Sondajele noastre făcute în multe dintre oraşele din Europa arată că multe din voturi au mers către Victor Ponta. Este foarte important că, pentru prima dată, după foarte mult timp, câştigăm Moldova. Cetăţenii din Moldova au votat Victor Ponta, nu Monica Macovei, cum a vrut dl. Filat, nu Elena Udrea cum a vrut dl Chirtoacă. Vom reuşi să luăm un vot care va marca scena politică în diaspora", a spus Ghiţă.

Mai multe pe RTV.NET.

Citeşte şi: EXIT POLL TURUL I. Ce date dau principalele institute de sondaj despre rezultatul alegerilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ