Mândruţă, REVOLTAT de organizarea alegerilor din diaspora: Voi i-aţi gonit. Şi acum vreti sa încuiaţi uşa bine

| 03 noi, 2014

Lucian Mândruţă s-a arătat profund dezamăgit de organizarea votului din diaspora şi scandalizat de indiferenţa cu care autorităţile au tratat această problemă majoră. Realizatorul TV a postat pe blog un text dedicat premierului, ministrului de externe şi membrilor guvernului în care le arată cea mai importantă imagine la primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014: coada românilor la vot.

"Draga domnule premier, domnule ministru de externe, stimati membri ai guvernului.

As vrea sa va arat cea mai importanta imagine de la alegerile de azi: coada romanilor din strainatate la vot.

Sigur, pentru ca n-are mecla voastra nicaieri in cadru, s-ar putea sa va vi se para ca nu e asa de importanta. Cu toate astea, dati-mi voie sa va explic de ce totusi este: Nici unul dintre oamenii astia nu sta sa va voteze pe voi. Bai, voi intelegeti? Absolut nici unul. Pentru ca nici un roman in toate mintile nu se aseaza la coada stiind ca are de stat 4 ore, ca sa va dea voie sa conduceti in continuare. Voi, care impreuna cu restul gastii penale pe care ne-am deprins a o numi “clasa politica” sunteti, intre alele, motivul pentru care oamenii astia sunt acolo.

Citeşte şi: Protest la sediul MAE: Solidaritate cu diaspora VIDEO

Si nu acasa.

Mai mult decat atat, nu doar ca astia nu voteaza. Va si urasc. Va urasc pentru motivul cel mai simplu din lume: pentru ca incercati acum sa le confiscati si ce le-a mai ramas din Romanie. Sa le luati de sub nas nu doar sansa de a indrepta lucrurile aici, ci si mica placere de Craciun si Paste de a se intoarce intr-o tara totusi libera, chiar daca saraca.

Pentru ca, din pacate, a trebuit sa-i exportam pe cei mai buni, pentru ca parintii si copiii lor sa aiba ce manca aici. Si stiti de ce? Exact, e simplu de tot: pentru ca sistemul pe care l-ati creat, capitalismul de cumetrie al finilor si verilor, al spagilor si sinecurilor, oameni buni, normali, liberi si decenti nu mai au ce cauta.

Voi i-ati gonit. Si acum vreti sa incuiati usa bine.

Nu merge. Nu va puneti cu ei.

Sa nu vina de Craciun si sa o sparga!", a scris Lucian Mândruţă pe blog.

Duminică, s-au format cozi uriaşe la secţiile de votare din aproximativ toate oraşele din Europa unde s-au organizat alegeri. Foarte mulţi români din diaspora nu au reuşit să îşi exercite dreptul la vot până la ora închiderii urnelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
alexandru valeriu pantelimon
La Boston -Ma,U.S.A. sectia de votare a functionat ireprosabil ,iar impreuna cu familia mi-am exprimat votul in conditiile prevazute de legea electorala; multumim organizatorilor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ