Cristian Preda, PMP: Dezastru este un termen blând pentru Udrea. Cer membrilor să voteze cu Iohannis

| 03 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere demisia lui Udrea: "Dezastru e un termen blând pentru scorul Elenei Udrea. Cer membrilor si simpatizantilor sa-l voteze pe Iohannis in turul II".

Alegeri prezidenţiale 2014. Europarlamentarul PMP Cristian Diaconescu cere, luni, dmisia Elenei Udrea din fruntea partidului, pentru a da formatiunii politice sansa de a se integra intr-o majoritate de dreapta, criticand-o dur pe sefa Partidului Miscarea Populara pentru scorul obtinut la alegerile prezidentiale.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. REZULTATE OFICIALE: Ponta - 40,01%, Iohannis -30,54%

"Dezastru" e un termen blând pentru scorul Elenei Udrea, care anunța la nominalizare că va intra în turul al doilea, iar aseară - că a realizat obiectivul de a fi pe locul al treilea. N-a fost nici măcar atât: scorul său e mai mic decât cel realizat de lista pe care am condus-o la europene în mai. Candidatura celei care visa că îl înfrânge pe Ponta a izolat #PMP și a șubrezit autoritatea politică a lui Traian Băsescu, silit să intre într-un joc cu mulți spioni și puțină politică. Îi cer, de aceea, Elenei Udrea să demisioneze urgent de la șefia partidului, pentru a da o șansă integrării PMP într-o majoritate de dreapta. După eșecul de ieri, credibiliitatea ei în fața partidului este, oricum, nulă. Iată de ce, în calitatea mea de vicepreședinte al PMP pentru afaceri europene, le solicit membrilor și simpatizanților partidului să voteze în turul al doilea cu Klaus Iohannis. Acesta e mai mult decât un gest rațional. Pentru PMP, e o datorie de onoare. Într-adevăr, atunci când am fost primiți, în septembrie, în #PPE, am promis ferm - în fața celor mai înalte autorități ale PPE și a reprezentanților tuturor partidelor din familia populară - că îl vom sprijini pe adversarul lui #Ponta în turul al doilea. Regăsirea credibilității începe atunci când îți ții cuvântul dat...scrie europarlamentarul pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre Cristian Preda: M-a dezgustat profund

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ