Previziunea lui Ion Iliescu pentru turul II

| 02 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ion Iliescu a comentat, după anunţarea rezultatelor EXIT POLL, procentul obţinut de Victor Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat de scorul obţinut de Victor Ponta, Ion Iliescu a spus: "E un scor bun. Asta era prognoza. Bătălia politică ce urmează e decisivă, bătălie realmente politică. 40% în primul tur nu este rău. Diferenţa de procente dintre cei doi este substanţială, aşa că sunt premise pentru a câştiga".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. EXIT POLL. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află pe primele două locuri după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, arată datele EXIT-POLL-ului realizat pentru Realitatea TV. Bătălia pentru locul trei este acerbă, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu şi Monica Macovei fiind creditaţi fiecare cu câte 6%. Datele sunt valabile pentru ora 19.30.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

VICTOR PONTA - 38.2%

KLAUS IOHANNIS - 32,1

ELENA UDREA - 6%

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU - 6%

MONICA MACOVEI 6%

KELEMEN HUNOR - 4.3%

CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%

DAN DIACONESCU - 1.9%

TEODOR MELEȘCANU - 1.3%

CTP despre rezultatul primului tur: Ponta a avut discurs de copil cu scarlatină

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
Radu Chiritoiu
As vrea sa spun doar atat ca romanii s-au invatat sa stea cu mana intinsa si sa nu vada mai departe de alegeri. Daca li se promite pensii merg cu totii ca oile sa voteze. Daca li se baga in fata ca Iohannis nu e ortodox gata il catalogheaza ca atare. Dragi batrani si tineri uitati un element esentila: din 1990 ati tot fost manipulati si v-ati dat seama de asta dar continuati sa puneti botul la prosteala tipica. Nu v-ati saturat de ciuma si de copiii iar acum nepotii ei. In 1990 aveam 19 ani si a fost prima mea votare. Ca oile l-am votat pe Iliescu. Iliescu si acolitii au facut in asa fel incat sa umple vidul de putere si l-au umplut atat de bine ca s-a facut beton si nu l-a mai scos nimeni. Pe langa distrugerea infrastructurii economiei s-a distrus si baza societatii, invatamantul, sistemul de valori, totul s-a intors cu susul in jos. Mai rau ca pe vremea comunistilor caci aia au omorat dar nu au ras si paduri si cu mari sacrificii umane s-a facut ceva din nou. acum sa se vrea si greu se mai poate reface ceva. Singura sansa e la invatamant dar nu se poate cu analfabeti sau absolventi dubiosi cu doctorat. Si maine m-as intoarce in tara sa pun umarul la o refacere reala. Dar mi-e scarba cand vad ca ciuma inca este in floare. Tot vreti sa mai prostiti mah pesedistilor? Io sunt pe picioarele mele si am incercat sa fac ceva pentru tara mea. Dar m-am luptat cu morile de vant si ce rost are! Sa dea Domnul si pentru Romania un om gospodar! Asta e tot ce avem nevoie. Nu lozinci, nu sloganuri ortodoxe exacerbate de fosti comunisti si nepotii lor. Am onoarea!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ