Corneliu Vadim Tudor: Au fost fraude COLOSALE la alegeri

| 02 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Președintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că scrutinul de duminică a fost caracterizat de o fraudă electorală similară celei din decembrie 2000.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. "După Daciada hoților de duminică, 2 noiembrie, nu am de spus decât atât: Noapte bună, România! Numai o mare revoltă populară te mai poate trezi la viață. Fraude colosale la alegerile prezidențiale de duminică. De la alegerile din decembrie 2000 nu s-a mai înregistrat o avalanșă atât de mare de fărădelegi: sondaje și exit-poll-uri mincinoase, turism electoral în draci, buletine de vot false, urne mobile la discreție, soft-uri aranjate din vreme etc. Cele două găști mafiote PSD și, respectiv PDL-PNL, s-au sfâșiat între ele până la sânge. Serviciile secrete s-au pus în slujba bandelor interlope", a declarat duminică, pentru AGERPRES, candidatul PRM la alegerile prezidențiale,Corneliu Vadim Tudor, după prezentarea exit-poll-urilor de posturile tv.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. El susține că toți candidații au furat, ca și la alegerile precedente, din voturile PRM. "De unde au furat toți? De la mine, ca și la alegerile precedente. Mascarada alegerilor a devenit mult prea scumpă și nu își mai are rostul în amărâta noastră țară. Cei 560 de observatori străini din SUA, Canada, Franța și Germania s-au făcut că plouă, fiind complici la aceste acte de banditism politic. Dacă România ar fi cu adevărat un stat de drept, această cumplită bătaie de joc ar trebui anulată — alegerile ar trebui repetate sau să nu se mai țină deloc", a mai adăugat Corneliu Vadim Tudor.

LIVIU DRAGNEA: Cozile de la Paris de astăzi demosntrează frauda din 2009

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
Voicu Nicu
Ori nu intelege ori se face ca nu intelege, cum ca vremea lui a trecut. Daca vrea sa mai prinda un oscior pe undeva nu are decat sa intre intr-o alianta, bineinteles daca mai vrea cineva sa-l primeasca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ