ELENA UDREA despre scorul obţinut: Mi-am atins obiectivul. Au fost atacuri mizerabile

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a descris scorul obţinut în primul tur drept o victorie pentru partidul său, care rămâne a treia forţă politică a ţării. Udrea a spus că a avut de îndurat "atacuri mizerabile" în campanie, deşi Victor Ponta şi Klaus Johannis au refuzat să aibă o dezbatere electorală cu ea.

"Locul trei în acest moment este o ţintă, un obiectiv pe care mi l-am atins în ciuda unor atacuri greu de imaginat şi de mine. Este o victorie a unui partid care se doreşte a fi altceva în calsa politică şi mă bucur că am reuşit să rămânem a treia structură ", a spus Udrea, de la sediul PMP.

Ea a mulţumit celor peste jumătate de milion de români care i-au dat votul şi a făcut posibil ca un candidat şi "un partid mic, tânăr, să ocupe locul trei". "Am avut cea mai grea campanie din ultimii 25 de ani. Împotriva mea au fost structuri politice mari, strategii bine orchestrate prin care s-a încercat scoaterea mea din competiţie", a spus Udrea.

Ea a arătat că le promite celor care au votat cu Elena Udrea că va "continua lupta alături de echipa ei şi alături de cei care vor veni în perioada următoare alături de PMP". "Votul pe blocuri mari politice a făcut să fie în frunte doi oameni care politic nu reprezintă mare lucru", a mai spus Elena Udrea, care a arătat că principalul obiectiv al PMP este să devină în 2016 principalul partid de centru-dreapta.

Întrebată dacă a primit vreun mesaj de la Traian Băsecu, Udrea a răspuns că mesajele susţinătorilor ei, cărora le mulţumeşte, nominalizându-i în acest sens pe preşedintele Traian Băsescu,  pe Emil Boc, pe Aurelian Pavelescu, vor fi auzite de presă din partea fiecăruia căruia dintre aceştia.

Victor Ponta a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale cu 40%, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 31%, potrivit rezultatelor sondajului CSCI, difuzat de România TV, la orele 21.00. Pe locul al treilea se află Călin Popescu Tăriceanu cu 6%, iar Monica Macovei şi Elena Udrea sunt la egalitate.

EXIT POLL CSCI. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc la data de 16 noiembrie.

Potrivit exit poll CSCI la România TV, Victor Ponta a obţinut 40%, Klaus Iohannis - 31%, Călin Popescu Tăriceanu - 6%, Monica Macovei - 5%, Elena Udrea - 5%, Dan Diaconescu - 4%, Kelemen Hunor - 4%.

Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale în Coreea de Nord

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
victor rusu
Parerea mea...
Si acum eu, ca roman, am de ales intre un expert al plagiaturii si un neamt ce si-a facut avere vanzand copii de parca ar fi fost produse de curatenie .... hmmm... grea decizie... cred ca o sa aleg optiunea cu niciunul dar asta nu inseamna ca nu voi fi prezent la vot !!! nu le putem permite acestor hiene ce vor forma USL-ul -ce v-a fi si mai puternic- si sa nu mergem la vot ca sa voteze ei in locul nostru !!! Nu putem sa le facem jocul acestor marionete ale baronilor locali din psd si pnl + pdl !!! Romani, trebuie sa iesim la vot ca sa le stricam planurile !!!
02 noi, 2014
tyrex
Dispari putoare nesimtita si aroganta esti intruchiparea perfecta a tot ce e mai hidos si mai parsiv la o femie esti Vidra politicii romanesti propulsata de un imbecil amorezat pina peste urechi si care a tinuto pentru tine din prostie in prostie si a distrus o tara pentru o parasuta ca tine. Disapri kurva centurista ca acolo e locul tau si ia-l si pe TIR istul bashinescu.
02 noi, 2014
marian dumitru
UN NOU INCEPUT!!!!
Ca si in Campania Electorala de la Roman, Elena Udrea s-a luptat cu candidatii politici din PSD, PNL, PDL, cu trustul Intact; sa nu uitam si de mitingul de la Roman cand Elena Udrea s-a deplasat pentru a face un miting.
In ciuda metodelor de intimidare, de filaj din partea serviciilor secrete, Udrea nu s-a lasat invinsa, nu a batut in retragere ci a mers mai departe in Campania electoral.
Astazi Elena Udrea ne-a dat o lectie de viata a unui invingator cu viziune, care merge inainte indiferent de obstacolele care ii apar in cale.
Am vazut cum o femeie aproape singura s-a avantat intr-o lupta cu cea mai puternica masina politic a pe care am vazut in ultimii 24 ani, alianta USL in care s-a alaturat si PDL.
PMP a demonstrat ca din nimic a reusit sa se bata nu numai cu partidele consecrate ci si cu o falsa justitiara, care nu a facut decat sa isi insuseasca proiectele lui Basescu si modele de campanile a lui Udrea.
Udrea este cea mai castigata din aceasta batalie crunta, pentru ca zi de zi, seara de seara, pe televiziunile aservite aliantei USL, am vazut un linsaj mediatic, adresat numai ei.
Niciodata nu ar fi fost atacati, Iohannis, Tariceanu, Macovei, Melescanu cid oar Udrea.
CONCLUZIA: Cu totii au fost iepurii lui Ponta si Iohannis, iar Udrea singura impotriva tuturor
02 noi, 2014
Gabi
Capu sus!
Ca si la europarlamentare si la parlamemtare UDREA s-a luptat cu rivalii politici clasici psd, pdl, pnl , cu trustul intact si nu uitam ca la roman s-au deplasat pt a face miting impotriva ea .In plus se adauga un filaj al securitatii ca sa o intimideze si sa o scoata din cursa electorala.
Replica Elenei o stim cu totii, nu cedez, nu renunt, merg mai departe.
Astazi am vazut inca o data o femeie aproape singura cu un partid mic in spate in lupta cu cea mai puternica masinarie politica pe care a, vazut-o in ultimii 24 ani: alianta usl mult mai puternica deoarece li s-a alaturat si pdl care au facut blat intre cei doi candidati.
PMP a demonstrat ca din nimic au reusit sa se bata nu numai cu partidele consacrate ci si cu o falsa justitiara care nu a facut decat sa fure proiectele dlui presedinte si modelul de campanie al Elenei Udrea ,aici vorbind de Macovei.
Consider ca Elena udrea este cea mia castigata din aceasta batalie crunta pentru ca zi de zi, seara de seara ,pe televiziunile aservite aliantei usl am vazut
linsaj mediatic adresat numai ei.
Niciodata nu au fost atacati Iohannis ,Tariceanu ,Macovei ,Melescanu,ci doar UDREA.
Concluzia : cu totii au fost iepurii lui Ponta si Iohannis,iar Udrea singura impotriva tuturor.
Udrea s-a confruntat cu votul disciplinat al celor doua blocuri politice, ea avand in spate un partid nou infiintat dar cu oameni muncitori si ambitiosi
Desi i-a invitat la dezbatere, primii doi candidati au refuzat confruntarile in fata electoratului tocmai pt ca erau pe blat
Este o victorie pt pmp pozitionarea pe locul 3 : "Le promit cetatenilor care m-au votat ca voi continua sa ma lupt pt ei", multumim Elena.
02 noi, 2014
Cazacu Andrei
De fapt, Udrea a ramas pe locul 3 cum era initial se astepta! Udrea chiar e bravo!!! In aceasta campanie Elena Udrea s-a luptat cu rivalii politici care aveau influenta foarte mare PONTA, Iohanis, MAcovei si restu.....Toata campania a luptat foarte mult....A avut multe atacuri din partea concurentilor care aveau ca scop sa o scoata pe Udrea din competitie...In ciuda acestor obstacole Udrea a luptat , a mers mai departe !!! NU a cedat si ASTAZI A INVINS !!!! Consider ca Udrea e cea mai puternica peronalitate in comjparatie cu ceilalti...a demonstrat ca o femeie poate aduce schimbare !!!!! Admir aceasta femeie pentru faptul ca a reusit aprope singura sa ridice un partid nou...un partid care e abia la inceput de drum ...si sunt sigur ca o sa mai auzim de Udrea si PArtidul sau !!!! INAINTE CU UNDREA ..!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ