Românii de la Paris, nemulţumiţi de faptul că nu pot completa declaraţiile în afara secţiei de vot

| 02 noi, 2014

Mai mulţi cetăţeni români care votează la Paris şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că declaraţiile pe proprie răspundere nu se mai pot completa şi în afara secţiilor de vot, ca urmare a unei circulare a BEC.

Cetățenii români au reclamat că, la un moment dat, şefii secţiilor de votare au decis să nu mai permită completarea declaraţiilor pe proprie pe proprie răspundere în afara secţiilor, decizie care îngreunează şi mai mult procesul de vot. 

Un reprezentant al Biroului Electoral Străinătate a declarat că BEC a emis sâmbătă o circulară care prevede că declaraţiile pe proprie răspundere nu se pot completa decât în interiorul secţiei de votare.

În urma unor sesizări primite, BEC s-a reunit, în cursul zilei de duminică, şi a decis că aceste declaraţii se vor putea completa şi în afara secţiilor de vot, urmând ca în secţie să fie doar semnate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ