Proteste la Ministerul de Externe după închiderea urnelor

| 02 noi, 2014

Sute de tineri nemulţumiţi de modul în care a fost organizat votul în străinătate protestează la această oră la sediul Ministerului de Externe, cerând demisia ministrului Titus Corlăţean.

Tinerii spun că reacţia lor este provocată de modul defectuos în care au fost organizate alegerile la secţiile din diaspora. Ei spun că dacă românii din străinătate au stat ore în şir la cozi, pentru ca în final să nu poată vota, merită susţinuţi şi apăraţi.

Protestatarii de la Ministerul de Externe cer demisia ministrului Titus Corlăţean.

"Este inadmisibil să nu permiţi propriei populaţii să voteze, în condiţiile în care prezenţa la vot este deja redusă. Sunt mii de oameni care aşteaptă acum să voteze. Marea Britanie, Paris, Veneţia, Madrid, Stuttgart suntem alături de voi! Puneţi pe pagina de event imagini, videouri sau orice materiale aveţi de la faţa locului", se arată într-un mesaj de mobilizare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ