Se cere demisia ministrului de Externe

| 02 noi, 2014

Se cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlățean, pentru proasta organizare a alegerilor prezidențiale din diaspora.

”Federația asociațiilor de români din Europa, solicită Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul de vot atat cat este necesar in sectiile de votare din diaspora acolo unde cozile sunt foarte mari in asa fel incat toti cei care doresc sa isi exercite dreptul de a vota sa o poata face. In ciuda faptului ca am cerut Ministerului de Externe dublarea numarului sectiilor de vot in diaspora acesta nu a tinut cont si astfel in toate sectiile de votare din strainatate s-au format cozi foarte mari de 2-4 ore de stat si multi romani au renuntat sa mai voteze. De aceea cerem demisia Ministrului de Externe Titus Colatean pentru proasta organizare a acestor alegeri”, se arată într-un comunicat de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
suzana
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ