Declarația pe proprie răspundere se poate completa şi în afara secției de votare, dar se semnează înăuntru

| 02 noi, 2014

Alegătorii au posibilitatea de a completa declarația pe proprie răspundere și în proximitatea secției de votare, cu datele personale solicitate, fără a o semna, potrivit unui comunicat al Biroului electoral pentru secțiile de votare din străinătate remis duminică.

Alegătorul are posibilitatea de a completa declarația pe proprie răspundere și în proximitatea secției de votare, cu datele personale solicitate, fără însă a o semna, potrivit unui comunicat al Biroului electoral pentru secțiile de votare din străinătate remis duminică şi citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, formularul declarației pe proprie răspundere va fi pus la dispoziția alegătorului de un membru al biroului secției de votare.

De asemenea, semnarea declarației completate în condițiile menționate va fi realizată în fața unui membru al biroului electoral al secției de votare, care va verifica datele menționate.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Rezultate EXIT POLL-uri ora 16:00. Ponta 38%, Iohannis între 28 şi 31%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
Dottorellle
organizare execrabila
era greu sa se poata gasi si descarca de pe internet, completa acasa si semnata la sectia de votare?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ