FOTO Dacia 1300 cu volan pe partea dreapta în faţa secţiei de votare din Londra

| 03 noi, 2014

Un utilizator Reddit a postat o fotografie cu o maşină Dacia 1300 cu volanul pe partea dreapta care era parcată chiar în faţa secţiei de votare din Londra.

Se poate vedea cu ochiul liber coada enormă care s-a format la secţia de votare din Londra. Duminică, românii din diaspora au stat mai multe ore la coadă pentru a putea vota viitorul preşedinte al României. Unii dintre ei nu au avut prea mult succes şi nu au reuşit să voteze până la închiderea urnelor. Organizarea alegerilor prezidenţiale din diaspora a revoltat cetăteţii români din străinătate şi nu numai.

În timp ce MAE a raportat că nu există incidente, unii prezidenţiabili au denunţat proasta organizare: Monica Macovei a cerut prelungirea programului de votare până când toţi oamenii vor putea să-şi exercite dreptul de vot iar Gheorghe Funar a cerut în cursul zilei de luni anularea primului tur de scrutin.

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că vor fi luate toate măsurile pentru ca pe 16 noiembrie, aceste lucruri să nu se mai repete.

„Fiecare cetăţean român oriunde se alfă acesta trebuie să poată să îşi exercite dreptul de vot. Este inadmisibl ca unul sau 100 din cetăţenii României să nu poate să voteze. Trebuie să arătăm respect oricărui cetăţean român care vrea să voteze”, a spus Victor Ponta, candidatul care conduce în acest moment în exit-poll-urile efectuate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ