Radu Mazăre: Portul nu mă mai interesează

| 25 noi, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat, marţi, că dacă se va schimba actuala guvernare, e convins că noii 'cârmuitori' de la Bucureşti vor ţine cont de dorinţele şi proiectele constănţenilor, menţionând că el, personal, nu va mai 'lupta' pentru preluarea acţiunilor portului de către municipalitate.

"Dacă nu se vor rezolva cu PSD-ul, sunt convins că cei care vor veni la guvernare vor ţine cont de aceste dorinţe ale constănţenilor şi vor face în aşa fel încât să le rezolve. Eu nu cred că dacă, spre exemplu, Iohannis va schimba şi va lua puterea el singur cu PNL-ul, deşi nu ne place ca unul singur să aibă toată puterea, (...) dar dacă domnul Iohannis va avea toată puterea cu PNL-ul lui, sunt convins că va avea grijă şi de dorinţele constănţenilor în ceea ce priveşte sala de sport, bazinul de înot, cazinoul, portul. Personal, portul nu mă mai interesează, ajunge! Nu vezi că de un an de zile numai tot trag? (...) Dacă vor să-l dea, bine, cine o fi la guvern. Dacă nu vor, iarăşi bine. (...) Eu, personal, am renunţat să mai lupt. (...) Ce pot să fac mai mult de atât? Nu mai ştiu ce să mai fac. (...) Sunt convins că un guvern înţelept o să aibă grijă de toate proiectele constănţenilor, fie că este Guvernul PSD (...), fie că e Guvernul PNL', a spus Radu Mazăre.

Acesta a afirmat că nu ştie dacă PSD va rămâne la guvernare, răspunzând unei întrebări. 'Nu ştiu ce guvern va fi, nu sunt mafalda, (...) ce, sunt oracol? (...) Chiar nu ştiu', a spus liderul PSD Constanţa.

Citeşte şi: Radu Mazăre: Dacă Victor Ponta nu câştigă alegerile, municipalitatea rămâne fără acţiuni în Portul Constanţa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ