Reacţia lui Mazăre la plângerea depusă la Parchet pentru tunsoarea şi mustaţa a la Hitler

| 20 noi, 2014

Primarul Constantei Radu Mazăre a raspuns cu ironii plangerii MCA, el spunand ca isi va lua frizerul la Parchet sa dea explicatii.

O sa ma duc cu frizerul la Parchetul General. Frizerul zice ca e o linie clasica din anii '20 si asa ii tunde pe toti tinerii", a spus Radu Mazare, care sustine ca "a ramas nauc" la auzul acestor acuzatii.

Primarul Constantei, social-democratul Radu Mazare, a defilat in anul 2009, in cadrul unei prezentari de moda cu tematica militara, imbracat intr-o uniforma de ofiter german. Alaturi de el s-a aflat fiul sau, Raducu, acesta purtand o uniforma de ordonanţă.

El si-a explicat gestul prin faptul ca a fost inspirat de filmul "Operatiunea Walkirie", unde personaj principal este, potrivit primarului Constantei, un ofiter german care voia "sa scape tara de un dictator nebun".

CITESTE SI Radu Mazăre, acuzat că îl copiază pe HITLER. Plângere depusă la Parchetul General

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ