Nicuşor Dan despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Această campanie electorală este între Gabriela Firea şi mine

| 26 aug, 19:46

Candidatul susţinut de dreapta la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, îl desconsideră pe Traian Băsescu în cursa pentru fotoliul de primar al Bucureştiului. Reprezentatul USR Plus şi PNL afirmă că în această campanie electorală există doar două personalităţi importante: el şi Gabriela Firea.

"Aceasta campanie electorala este intre Gabriela Firea si mine. Sunt 16 alţi candidaţi, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, însă există două persoane care au şanse să câştige alegerile în Bucuresti. USR PLUS şi PNL este o alianţă a partidelor de dreapta, iar aceste partide au un bazin electoral consistent, aşa cum Gabriela Firea are un bazin electoral", a declarat Nicuşor Dan la România TV.

Citeşte şi Alegeri locale 2020. Cine sunt candidații validaţi pentru funcţia de primar general al Capitalei

Întrebat dacă va fi încurcat de candidatura lui Traian Băsescu, Nicuşor Dan a răspuns: "Asta e mai puţin important".

Lucrul cel mai important in aceasta campanie electorala este că peste 60 la suta dintre bucuresteni spun ca orasul merge intr-o directie gresita si ca in aceşti patru ani nu au fost rezolvate problemele importante ale orasului: traficul, poluare, apă caldă, infrastructura şcolară. Gabriela Firea a dus Primăria în blocaj", a declarat Nicuşor Dan.

Citeşte şi Băsescu despre alegerile la Primăria Capitalei: Mă bazez pe cei care n-au văzut în Firea şi în Nicuşor Dan o soluţie

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ