Băsescu despre alegerile la Primăria Capitalei: Mă bazez pe cei care n-au văzut în Firea şi în Nicuşor Dan o soluţie

| 25 aug, 21:47

ALEGERI BUCURESTI 2020. Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a declarat că se bazează pe votul electoratului care nu se regăseşte în viziunile reprezentate de actual primar Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că actualul primar Gabriela Firea nu a avut iniţiativa niciunui proiect major. Spre comparaţie, Băsescu enumeră realizările din timpul mandatului său de primar al Capitalei.

"Mă bazez pe bucureştenii care n-au văzut în Gabriela Firea şi în Nicuşor Dan o soluţie. Vizez un electorat care îşi caută un candidat mai eficient şi care a probat că poate face ceva în Bucureşti. Bucureştiul a rămas cu marile proiecte făcute de mine şi a mai investit Videanu să facă pasajul, dar nu au apărut proiecte majore noi. Doamna Firea vă dau scris că nu vă poate spune niciun proiect major pe care l-a început. În afară de achiziţii pentru spitale, excursii în Grecia, n-am văzut altceva. De exemplu, să fi început parcarea subterană de la Gara de Nord sau să fi făcut trecerea subterană de la Răzoare. Nu se poate atâta obtuzitate în a vedea lucrurile care trebuie făcute. Eu am lăsat linia 41 făcută, am lăsate liniile 31 şi 35 făcute, am contorizat Bucureştiul, am automatizat cele 750 de puncte termice", a declarat liderul PMP la România TV.

Citeşte şi Nicuşor Dan, extrem de dur: ”Va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism

"Din analiza mea, nu pierde doar Nicuşor Dan, ci şi Firea pierde ceva procente. Iar astea nu-s procente de la cei care sunt foarte ataşaţi de procentele pe care le reprezintă cei doi candidaţi sau cei pe care Nicuşor Dan îi dezamăgeşte candidând ca independent. Tăriceanu pierde doar pentru că e Tăriceanu, nu trebuia să fiu eu în cursă", a conchis fostul preşedinte.

Citeşte şi Tăriceanu îl atacă pe Nicuşor Dan: Pare dinozaurul care nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ