Nou atac la BNR și anunț halucinant al PSD: ”Inteligența artificială lovește în cursul leu-euro”

| 29 ian, 16:47

Partidul Social Democrat a lansat un nou atac la BNR, punând sub semnul întrebării motivele prăbușirii leului.

PSD acuză din nou BNR că nu intervine pentru a stopa căderea leului, în condițiile în care ”nu există cauze naturale pentru creșterea leului”.

Pentru a-și întări mesajul, PSD postează pe Facebook o imagine în care un robot trage cu o armă într-o monedă de 50 de bani.

”DACĂ NU EXISTĂ CAUZE NATURALE, ATUNCI CREȘTEREA EURO NU POATE FI DECÂT ARTIFICIALĂ. Dacă investițiile străine au crescut și au adus mai mulți euro în țară, dacă s-au absorbit mai multe fonduri europene care au adus mai mulți euro în România, dacă au plecat mai puțini români din țară și au scos mai puțini euro, dacă importurile nu au crescut și nu a fost nevoie de mai multă valută...dacă în jurul României euro scade...atunci creșterea euro este artificială! Ce face BNR care are obligația să supravegheze sistemul bancar și să asigure stabilitatea cursului de schimb?”, spune PSD, pe pagina de Facebook.

Tag-uri: euro, facebook, leu, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ