Nu îţi imaginai asta! Ce se întâmplă dacă îţi pui MAIONEZĂ pe cap

| 14 iul, 2014

Frigiderul nostru ascunde alimente cu beneficii suprinzătoare.


1. Bananele
Calmează mâncărimea și inflamația în cazul înțepăturilor de insecte, cu ajutorul unei paste realizată din coajă. Remediu utilizat în special în Jamaica și țările din sudul Americii.

2. Roșiile
Calmează arsurile solare. Deși pot părea mai degrabă acide, roșiile calmează cu succes pielea în cazul în care am stat prea mult la soare. În plus, s-a demonstrat că roșiile pot fi utilizate și preventiv, prin aplicarea sucului pe piele înainte de expunerea la soare, scrie oanacuzino.ro.

3. Maioneza
Excelentă pentru părul foarte degradat, vopsit excesiv sau cu vârfuri despicate. Un păr foarte degradat va fi readus cu greu la viață, însă poate fi hidratat, cât de mult posibil, cu ajutorul maionezei.

4. Mierea
Curăță și cicatrizează rănile. Dacă vă tăiați sau zgâriați, aplicați pe rană puțină miere. Aceasta va sufoca bacteriile și va ajuta ca cicatrizarea și coagularea să se producă mai rapid.

5. Piersicile
Amelioreaza stările de vomă. În special în cazul migrenelor, s-a observat că sucul proaspăt de piersici reduce semnificativ senzația neplăcută de vomă.

Tag-uri: maioneza, piersici, rosii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ