Protest inedit în Bucureşti: ROŞII plantate pe trotuar în centrul Capitalei

| 05 iun, 2014

Un bucureștean a găsit o metodă inedită de a protesta față de faptul că trotuarul din centrul Capitalei nu a fost reparat de luni de zile. A plantat roșii și alte legume direct pe trotuar.

Catalin Berenghi, cunoscut deja de autoritati pentru protestele sale unice sau atipice, a plantat, miercuri, pe fostele trotuare ale Bulevardului Mihail Kogalniceanu – devenite in ultimele luni maidane -, rosii, ceapa, usturoi, iarba, porumb si flori, transformand zona intr-o adevarata gradina.

Fost luptator in Legiunea Franceza, in prezent om de afaceri, Catalin Berenghi protesteaza astfel impotriva institutiilor statului care nu fac nimic pentru a opri jaful din banul public. El spune ca daca nici dupa doua luni autoritatile nu sunt in stare sa repare infrastructura bulevardului atunci mai bine cultiva pe teren produse bio.

Catalin Berenghi sustine ca nu va incheia protestul pana cand autoritatile nu vor demara reparatiile la trotuare, asa cum a facut si in urma cu un an cand a inceput sa planteze flori pe acelasi bulevard lasat decopertat. In ciuda amenzilor primite atunci, initiativa lui a parut sa-i impulsioneze pe decidenti, scrie nasul.tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ