ECONOMICA.NET: Casa Google, deschisă la Bucureşti

| 20 mai, 2014

Google House se deschide la București pentru câteva zile. Aici vor fi prezentate serviciile, produsele și tehnologiile Google care ne pot face, zi de zi, viața mai ușoară.

Google House este o casă obișnuită, dar decorată în stil Google - culorii vii, aranjament nonconformist - unde se vor face demostrații despre felul în care echipamentele și serviciile Google pot fi folosite în viața de zi cu zi, spun cei de la Google. România este una dintre cele patru țări din regiunea Europei Centrale și de Est în care acest proiect este implementat, alături de Polonia, Ungaria și Cehia.

Românii sunt cei mai mobili utilizatori de internet din această parte a Europei, majoritatea dintre ei îşi încep ziua online şi au o atitudine foarte deschisă faţă de noile tehnologii. Potrivit studiului „Internetul în viaţa de zi cu zi”, comandat de Google şi realizat în cinci ţări: România, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Polonia, o treime dintre românii conectați la internet intră online de îndată ce se trezesc.

Citeşte mai mult pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 2014
Iulia
Google House
http://infoinsider.ro/2014/05/21/google-house-incognito-in-casa-conspirativa-a-lui-big-brother-accesul-interzis-publicului-larg/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ