Au început înscrierile la gradiniţă. Cum se va face repartizarea

| 28 apr, 2014

Părinţii din Capitală care vor să-şi înscrie pentru prima dată copiii la grădiniţă o pot face începând de astăzi şi până pe 30 mai. Repartiţia se va face pe baza unui sistem computerizat, asemănător celui de la înscrierea în liceu, iar părinţii vor putea opta pentru cel mult trei grădiniţe. Rezultate vor fi afişate pe 3 iunie.

Înscrierile au fost amânate cu o săptămână, după ce oficialii au constat că noul program computerizat care centralizează toate cererile nu funcţiona.

A doua etapă de înscriere pentru copiii care nu au mai fost niciodată la gradiniţă va fi organizată între 4 iunie şi 4 iulie.

Pe 8 iulie vor fi afişate locurile rămase libere. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureştui precizează că înscrierile copiilor nou veniţi în sistem vor putea continua şi după data de 8 iulie, în limita locurilor rămase libere.

În Bucureşti sunt disponibile 40 de mii de locuri în gradiniţe. Legea prevede că în fiecare grupă pot fi înscrişi doar 20 de preşcolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ