Nu portocalele sunt de vină. Achim Irimescu: Copiii s-au îmbolnăvit din alte cauze

| 15 feb, 15:29

Rezultatele probelor recoltate din portocale sunt negative, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimesc. Acesta a mai adăugat și faptul că bebelușii s-au îmbolnăvit din alte cauze.

 

"Am vorbit cu președintele ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor — n.r.) care a confirmat că rezultatele pe portocale au fost negative. Cred că sunt de vină alte cauze pentru contaminarea copiilor internați la Spitalul "Marie Curie". Mi-e greu să mă pronunț de unde ar fi problema dar cred că e ceva pe partea de sănătate, bacterii, dar nu pot să mă pronunț", a precizat acesta.
Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş a făcut mai multe controale la un lanţ de magazine din judeţ, după ce mai mulţi părinţi au declarat că le-au dat portocale copiilor, ulterior aceştia suferind infecţii digestive grave.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ