Nu pot ieși din casă! Decizie definitivă în cazul patronilor de la Colectiv!

| 26 feb, 18:18

Toate persoanele arestate în dosarul incendiului de la ”Colectiv” au trecut de la extaz la agonie, aflaând că nu vor mai fi eliberați din arestul la domiciliu. Decizia de vineri este defintivă!

Cei trei patroni ai clubului Colectiv,  Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu, dar și cei doi asociați ai firmei de pirotehnice și angajatul acestora nu-și pot părăsi casele în care locuiesc, au decis vineri magistrații Tribunalului București, care le-au prelungit arestul la domiciliu.

Inițial, inculpații crezuseră că vor putea să iasă din casă, după decizia favorabilă a Judecătoriei Sectorului 4, care le înlocuise arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Parchetul a făcut însă recurs, și a căștigat!
Cei şase sunt acuzaţi de distrugere, ucidere şi vătămare corporală din culpă în cazul tragediei în urma căreia 63 de tineri au pierit şi alţi peste 100 au fost răniţi.
Ancheta în acest dosar este aproape de final, urmând ca procurorii să îl trimită în scurt timp în judecată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ